zondag 28 augustus 2011

Italiaans feestje?

Steeds meer mensen worden liefhebber van het mooiste land ter wereld: Italië. Steeds meer mensen ook hebben behoefte om hun Italiaanse vakantiegevoel na terugkomst in Nederland een verlenging of in elk geval een herinnering te geven. Gelukkig zijn er voor die mensen steeds meer mogelijkheden voor handen. Denk bijvoorbeeld aan de verkrijgbaarheid van Italiaanse artikelen en kadootjes, sieraden, tassen, koffie of kunst via onze webwinkel Italia 365 Bottega.

Ook bestaat de mogelijkheid om een feestje, een evenement, een bijeenkomt of project een écht Italiaans tintje te geven. Waar mensen vroeger echter op zoek moesten naar verschillende partijen die allemaal een onderdeel leverde, is er nu de mogelijkheid alles via één aanspreekpunt te (laten) regelen: Italian Entertainment.

Van Italiaanse bands en muzikanten tot aan theatrale gepassioneerde Italiaanse acts en opera optredens, Italiaanse catering, aankleding en decoratie, workshops of proeverijen, Italian Entertainment heeft het allemaal in huis en kan uw Italiaanse thema via één aanspreekpunt compleet invullen en realiseren.

Divertimento passionata: www.italianentertainment.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten