zaterdag 3 september 2011

Ricetta: Italiaanse pasta met een Franse slag……

Voor 2 personen
Bereidingstijd: ca. 15 minuten

Ingrediënten
- 250 gr penne rigate
- 100 gram ham
- 1 kuip Boursin cuisine
- olijfolie om te bakken (± 1 tot 2 eetlepels)
- bakje kastanjechampignons of gemengde paddestoelen
- ½ blokje bouillon funghi porcini (verkrijgbaar bij de Italiaanse delicatessen winkels)

Breng ruim water met het halve blokje bouillon aan de kook en kook de pasta beetgaar. Maak in de tussentijd de champignons schoon, snij deze in plakjes of stukjes en bak ze in de olijfolie. Snijd de ham in kleine reepjes en bak deze even mee met de champignons. Giet de pasta af als deze beetgaar is en gooi de pasta door het champignon en ham mengsel. Voeg een halve tot drie kwart kuip Boursin cuisine toe aan het geheel en meng alles goed door elkaar. Verdeel de pasta over twee borden en serveer direct.

Buon appetito!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten